راه اندازی سامانه خدمات کارکنان

۰۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۰ کد خبر : ۶۵ نکات قابل توجه

همکاران گرامی

در خصوص استفاده از سایت خدمات کارکنان  به نکات ذیل توجه فرمایید :

• همانطور که می دانید یکی از خدمات ارائه شده در این سایت دسترسی به اطلاعات فردی و حکمی شما می باشد که برخی از این اطلاعات قابل ویرایش نیز می باشند لذا توجه داشته باشید که اطلاعات ویرایش شده   ازقبیل " عکس بارگذاری شده" "تلفن محل کار" " تلفن منزل"  "تلفن همراه " "آدرس" و " کدپستی "  در سامانه پرسنلی بروز رسانی شده و مسئولیت صحت موارد مذکور به عهده شما می باشد . سایر موارد نیز در صورت تایید کارشناس امور اداری در سامانه پرسنلی اصلاح می گردد.
  • پرسنل رسمی و شاغل دانشگاه فقط با نام کاربری و کلمه عبور رایانامه (ایمیل) خود در دانشگاه تهران می‌‌توانند به سامانه وارد شوند. همچنین بازنشستگان دارای رایانامه دانشگاه نیز می‌‌توانند از این طریق به سامانه وارد گردند.
  • بازنشستگان و موظفین و همچنین عضو قراردادی خدماتی و افراد دارای مدارک زیر دیپلم که دارای رایانامه دانشگاه تهران نیستند از این طریق و با نام کاربری و کلمه عبور قبلی‌ به سامانه وارد شوند .
  • بازنشستگان و موظفین محترم لطفا برای اطلاع از فیش کامل خود به سایت سازمان بازنشستگی به آدرس cspf.ir  رجوع کنید
  • کاربران محترم می‌‌توانند مشکلات خود را در سامانه http://its3.ut.ac.ir  ثبت و پیگیری نمایند.

نظر شما :

توجه!لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش مربوطه( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.